AK Gomorra Oy
Arvokas kumppani

PALVELUT YRITYKSILLE

TYÖVOIMA
Yrityksemme tarjoaa sinun tarpeisiisi juuri sopivan työntekijän. Tarvitsetko esimerkiksi loma-ajan sijaistajaa työmaalle? Onko teillä akuuttia tarvetta työntekijälle?

Ei hätää, meillä on ratkaisu teille! Meidän kautta on mahdollista vuokrata työntekijä sijaisuuksiin tai vuokrata ammattilainen juuri sinun tarpeisiin.
Kokeneet ammattilaisemme hallitsevat mm. Pyöräkoneet, vasarakoneet, kaivinkoneet, puskukoneet ja paljon muuta.

Pyydä siis tarjous jo tänään painamalla tästä!

ETSITKÖ TYÖN­TE­KI­JÖI­TÄ?
Tarvitsetko Maanrakennusalan tekijöitä?
Me takaamme sinulle pätevät henkilöt, joiden kanssa voit tehdä kauttamme pidempiaikaisen sopimuksen tai projektikohtaisen sopimuksen. Etäisyys ei ole meille ongelma!

Yrityksemme voi tarjota teille laadukasta osaamista mm. murskauksesta, erilaisista puruista, asioiden lastauksesta ja kallion puhdistuksesta.

Pyydä siis tarjous jo tänään painamalla tästä!

KONEET LÖYTYVÄT, MUTTA TEKIJÄT PUUTTUVAT?

Meiltä löytyy sinulle ratkaisi ongelmaan!

Kokeneet yrityksemme työntekijät ovat käsitelleet useita erilaisia laitteita ja pystymme tarjoamaan osaajan laitteen kuin laitteen käyttöön. Työntekijöiltämme löytyy kaikki tarvittavat pätevyydet ja taidot niin laitteen huollosta itse laitteen käyttöön.

Työntekijämme osaavat käyttää sujuvasti mm. kaikkia Bobcatin ja Avantin laitteita ja tämän lisäksi kaikkien valmistajien kurottajia.

Pyydä siis tarjous jo tänään painamalla tästä!